Dentist pentru copii in Timisoara

Cabinet dentar pentru copii in Timisoara va ofera servicii stomatologice de albire dentara, sigilare, aparate dentare, etc

Clinica Ortho Select Timisoara

Clinica de ortodontie in centrul Timisoarei. Aparate dentare pentru copii si adulti; albire dentara; stomatologie pentru copii

Servicii medicale

Bine ati venit!

Cabinet Dermatologie dr Mohsen Dabagh

Cabinet dermatologic Dr. Mohsen Dabagh in Timisoara

Pielea este foarte importanta pentru protejarea de atacurile bacteriene.Suprafata pielii nu e uniforma, pe ea fiind prezente orificii, cute si proeminente.

Tratament facial Timisoara

Injectare cu Botox

Tratamentul cu injectii Botox este solutia rapida si sigura pentru indepartarea ridurilor si pentru a arata mai bine, mai tanara si proaspata pentru o perioada lunga de timp.

Injectare cu Botox

Botoxul este un tratament cosmetic ce se poate folosi in tratarea ridurilor fine cat si a celor profunde. Se poate folosi in cazul persoanelor cu varste intre 18 si 65 de ani.Intreaga procedura dureaza in jur de 10 minute. Sunt necesare de la 4 la 10 injectii in functie de zona tratata.

Peeling chimic

Peeling-ul chimic consta in aplicara unuia sau mai multi agenti chimici cu scopul de a indeparta straturile superficiale de piele deteriorata. Acest procedeu este indicat persoanelor cu riduri, pete cutanate, cicatrici.Peeling-ul chimic poate fi realizat la nivelul intregii fete, sau pe regiuni specifice.

Ortodontie Timisoara

Ortodontia rezolva probleme legate de inghesuiri dentare, angrenaje inverse, rotatii dentare, dinti nealiniati pe arcade, etc. Clinica noastra de ortodontie din Timisoara va ofera serviciile de ortodontie si aparate dentare pentru copii in cadrul clinicii noastre ortodiontice din centrul Timisoarei

Timisoara

Orar cabinet dermatologic
Doar pe baza de programari: 0722 35 43 44

Arad

In colaborare cu:

Contact

Timisoara, str. Brandusei nr 18 sc A ap 2 (Calea Torontalului colt cu bulevardul Cetatii vis-a-vis de Mercedes-Benz - Autoklass Center)
Web:    www.drdabagh.com
E-mail: info@drdabagh.com

Tel: 0722 35 43 44

© 2000-2022 Dr. Dabagh Mohsen - Cabinet dermato-venerologie Timisoara