Dermatologie


Alergie

    Alergiile sunt o afectiune comuna, care afecteaza aproximativ douazeci treizeci la suta din populatie la nivel mondial.
Este o boala genetica, care tinde sa se transmita in familie. Simptomele alergice pot varia de la usoare pana la severe. Cele mai frecvente simptome sunt: stranut, tuse, mancarimi ale nasului si gatului, raguseala, nas infundat, ochi rosi, mancarime, sau ochi umflati, congestie si oboseala.
Daca simptomele de alergie te fac nefericit, ar trebui sa iei in considerare o vezita la un alergolog. Un alergolog va face o istorie completa si poate efectua teste pentru a determina ce va declanseaza simptomele si de va lucra cu dumneavoastra pentru a dezvolta un plan de management, care poate include medicatie si anumite controale de mediu.Link


Injectare cu Botox

Botoxul este un tratament cosmetic ce se poate folosi in tratarea ridurilor fine cat si a celor profunde. Se poate folosi in cazul persoanelor cu varste intre 18 si 65 de ani.Intreaga procedura dureaza in jur de 10 minute. Sunt necesare de la 4 la 10 injectii in functie de zona tratata.

Peeling chimic

Peeling-ul chimic consta in aplicara unuia sau mai multi agenti chimici cu scopul de a indeparta straturile superficiale de piele deteriorata. Acest procedeu este indicat persoanelor cu riduri, pete cutanate, cicatrici.Peeling-ul chimic poate fi realizat la nivelul intregii fete, sau pe regiuni specifice.

Ortodontie Timisoara

Ortodontia rezolva probleme legate de inghesuiri dentare, angrenaje inverse, rotatii dentare, dinti nealiniati pe arcade, etc. Clinica noastra de ortodontie din Timisoara va ofera serviciile de ortodontie si aparate dentare pentru copii in cadrul clinicii noastre ortodiontice din centrul Timisoarei

Timisoara

Orar cabinet dermatologic
Doar pe baza de programari: 0722 35 43 44

Arad

In colaborare cu:

Contact

Timisoara, str. Brandusei nr 18 sc A ap 2 (Calea Torontalului colt cu bulevardul Cetatii vis-a-vis de Mercedes-Benz - Autoklass Center)
Web:    www.drdabagh.com
E-mail: info@drdabagh.com

Tel: 0722 35 43 44

© 2000-2022 Dr. Dabagh Mohsen - Cabinet dermato-venerologie Timisoara